Hvordan afbryder jeg en forbindelse i Collaborate?

Du kan afbryde en forbindelse til enhver tid. Husk at du også kan slå visningen af andre brugeres noter til og fra. Sådan afbryder du en forbindelse:

  1.  Gå til Books og klik Collaborate i det nedre, højre hjørne af den bog, du samarbejder i. Dette vil åbne Collaborate-siden.

  2. Nederst ser du dine forbindelser i den givne bog. Klik på krydset, der vises ved siden af navnet på den bruger, du vil afbryde forbindelsen med.

  3. Du kan nu ikke længere se brugerens noter og han/hun kan ikke længere se dine.
Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.