Hvordan fungerer Collaborate?

Med Collaborate kan du dele noter med andre Lix-brugere. Ved at forbinde andre brugere til en bog, kan I se hinandens noter. Du kan slå til og fra, om du vil have vist alles noter på én gang, eller kun dine egne.

Collaborate fungerer som en én-til-én forbindelse. Lad os sige at du, eksempelvis, forbinder tre brugere til en bog. Disse tre kan se dine noter, men de kan ikke se hinandens. De skal, ligesom dig, oprette forbindelse til de enkelte brugere, de vil samarbejde med.

For at kunne samarbejde i en bog kræver det, at både du og de brugere, du vil samarbejde med, har købt den pågældende bog i Lix. Det er ikke muligt at forbinde en bruger, der ikke har bogen.