Hvordan sletter jeg et highlight?

Hvis du sletter et highlight ved en fejl, kan du fortryde sletningen. Sådan sletter du et highlight:

  1. Klik på det highlight, du vil slette. Dette viser et blåt skraldespandsikon.

  2. Klik på skraldespandsikonet og så er dit highlight væk.

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

0 Kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.