Hvordan kommer jeg i gang med Collaborate?

Det kan være svært at finde et fælles mødetidspunkt med studiegruppen, men nu kan I samarbejde uden at være fysisk samlet. Samarbejd med så mange brugere, du vil. Sådan kommer du i gang:

1. Gå til Books og klik Collaborate i det nedre, højre hjørne af den bog, du vil samarbejde i. Dette vil åbne Collaborate-siden.

2. Søg på den person, du vil samarbejde med. Dette vil sende en anmodning til ham/hende.

3. Så snart han/hun har accepteret forbindelsen, kan I se hinandens noter i bogen. Du kan slå visningen af andres noter til og fra, som det passer dig.