Når du skal logge på med Uni-login som underviser eller indkøber på indkøbsportalen gym.lix.com skal du gøre følgende:

1. Klik på log in i øverste højre hjørne

2. Indtast dit Uni-login brugernavn og password

3. Du er nu logget ind og klar til at købe bøger til dine studerende

Har du glemt kodeordet til dit uni-login?
Hvis du har glemt dit kodeord skal du gå ind via https://login.emu.dk/ for at få et nyt. Du skal bruge NEM-ID for at få nyt password til uni-login.

Hvis du har brug for hjælp, så kontakt gerne support@lix.com eller på telefon +45 71 99 41 72