If you need english guidance, please contact us at support@lix.com or via the chat icon in the down right corner.

Sådan åbner du en ebogs nøgle via Lix

Åben det link du har fået fra din skole. Det vil ligne nedenstående link:

OBS: Det er vigtigt at du bruger det link du har fået fra din skole og IKKE linket i denne guide.

Når du åbner linket, vil du lande på en side som vist nedenfor. Klik ”Claim eBook” for at komme videre.

Efter du har klikket ”claim eBook”, skal du lave en bruger eller logge ind. OBS: Det er vigtigt at du altid bruger de samme login til Lix. Ellers risikerer du at have bøger på flere forskellige brugere.

Når du har oprettet en bruger eller logget ind, vil din bog være tilgængelig på din Lix boghylde. Hvis du endnu ikke har downloadet Lix, kan du gøre dette via den side du lander på efter login eller via dette link: https://www.lix.com/en/download

Hvis du har brug for hjælp, så kontakt gerne support@lix.com eller på telefon +45 71 99 41 72