Når du skal logge på med Uni-login som underviser eller indkøber på indkøbsportalen gym.lix.com skal du gøre følgende:

Klik på log in i øverste højre hjørne

[![](https://downloads.intercomcdn.com/i/o/72073620/889d9eb8db8038f481357347/gym.lix.com.png)](30e5cd3f-52be-4a35-adb0-fe0b4bf83917)

Indtast dit Uni-login brugernavn og password

Du er nu logget ind og klar til at købe bøger til dine studerende

Har du glemt kodeordet til dit uni-login?
Hvis du har glemt dit kodeord skal du gå ind via https://login.emu.dk/ for at få et nyt. Du skal bruge NEM-ID for at få nyt password til uni-login.