Når du logger på www.lix.com med dit UNI-login, kan du støde på en fejlside, eller få fejlmeddelelsen "Sorry, this book is not available in your region".

Årsagen er, at man som udgangspunkt kun kan modtage lærebøger fra ens undervisere, og at man ikke selv kan købe bøger med en UNI-login bruger.

Hvis du ønsker at købe en bog med din UNI-login Lix konto, skal du blot tilknytte din private e-mail til din konto, så vi har mulighed for at fremsende ordrebekræftelser og kvitteringer. Dette kan du gøre under "Profile settings" på www.lix.com. Herefter skulle du gerne kunne søge efter og købe titler på www.lix.com.