Indkøbsportal
gym.lix.com er en ny side udviklet til indkøbere af undervisningsmateriale på danske gymnasier. Kontakt gerne den ansvarlige for indkøb af undervisningsmateriale fra den institution du er tilknyttet, hvis du er underviser og er i tvivl om, hvorvidt institutionen i forvejen har en bruger på gym.lix.com. Læs mere om, hvordan du bliver indkøber under "[Sådan virker det](https://gym.lix.com/sadan-virker-det.html)".

(OBS: har man en bruger til _gymportalen.lix.com_ er det ikke ensbetydende med, at man er oprettet på _gym.lix.com__).
Du kan anmode om angang her**

Gratis undervisereksemplar**
Er du lærer og ønsker du blot adgang til et undervisereksemplar af en lærebog, skal du anmode om adgang her.